NICE TO MEET YOU
-

Hi!

Mijn naam is Vera en ik ben eigenaresse van deze webshop vol geluksmomentjes.

concept.0907 maakt zelf én koopt sieraden in uit alle uithoeken van de wereld. Ooit begonnen als bezigheidstherapie, maar perongeluk uitgelopen tot een webshop. De verkoop begon via Facebook: het persoonlijke contact met klanten was één van de leukste elementen. Maar het werd tijd voor een webshop; toch wel wat makkelijker! Voor jullie en voor mij. ;)

Een deel van de kettingen maak ik zelf, zoals de Beaded Necklace collectie. Ook de collectie Charm Earrings en Beaded Charm Earrings knutsel ik zelf in elkaar. Sinds kort vind je ook een kleine collectie piercings in de collectie van concept.0907. Deze zijn gemaakt van chirugisch staal en draag je bijvoorbeeld als helix of tragus piercing. Ben je op zoek naar echte showstoppers voor een feestje? Bekijk dan eens de handgemaakte statement oorbellen.

Alle andere geluksmomentes koop ik in en kies ik met veel zorg voor jullie uit. Oorbellen en ringen draag je het liefst zo lang mogelijk dus daarom zijn deze gemaakt van sterling silver. Heb je een leuk cadeautje gevonden in de shop? Denk er dan eens aan om er een kaartje bij te doen.

Heb je ideeën of heb je interesse in een samenwerking? Laat het mij weten! Ik sta open voor alles en ben gek op andere bijzondere start-ups. Met alle liefde wil ik samen met jou kijken of concept.0907 iets voor jou kan betekenen.

LOVE,

Vera

 

Foto